Select Page

KONTAKTA OSS VIA VÅR LIVE CHAT SÅ HJÄLPER VI DIG IGÅNG!

För att komma i kontakt med oss vill vi att all kommunikation sker i vår krypterade chatt funktion. Detta för att vi alltid vill kunna ge den bästa service till dig som kund genom att ha direktkontakt med varandra.

Vi tror inte på att maila och låta dig vänta på ett svar. Vi har öppettider precis som alla andra fysiska butiker och vill du komma i kontakt med oss så når du oss mellan öppettiderna.

Kundtjänst öppettider alla dagar 12:00 – 22:00 (Live-Chat)

MAIL: [email protected]

Dina Sportkanaler

Hos IPTV Sverige kan du se alla de stora sport och live evenemang inom Fotboll, Hockey, Golf, UFC, Boxning, Motorsport och mycket mer. Följ ditt favoritlag i Premier League och Champions League redan idag. Vi sänder alla C more, Viasat 4K (Ultra HD), Sportkanalen, Strive, PPV och mycket mer för endast 1499kr/år.

Prova idag

Våra servrar är baserade utanför EU där både streaming och offshore hosting är lagligt, samt att våra servers är helt disklösa.

Inga Svenska myndigheter har befogenhet där och vi kan lova dig att din integritet är bevarad. All trafik är krypterad och går ej att avlyssna.

 

Över 20.000 kanaler från hela världen samt en massa film och serier VOD (video on demand). Hos oss ingår även PPV (pay-per-view) stora live event matcher.

Sport – Film – Serier – TvProgram – PPV – Allt på ett och samma ställe.

 

Exklusiva premium kanaler som inte går att hitta någon annanstans i världen.

 Bara hos oss kan du slappna av och njuta i tryggt och säker IPTV endast hos IPTV Sverige.

Är det något vi är kända för är det vår support. Det är inget vi har hittat på utan det kan ni läsa om på vårt forum, där våra kära kunder själva skriver om oss. Vi svarar alltid i chatten och är tillgängliga 365 dagar om året, 7 dagar i veckan och svarar alltid inom 1-5 minuter mellan våra öppettider.

 

Här kan du hitta Billig IPTV

Är du ute efter billig IPTV? Hos IPTV Sverige kan du se alla de stora sport och live evenemang inom Fotboll, Hockey, Golf, UFC, Boxning, Motorsport och mycket mer. Följ ditt favoritlag i Premier League och Champions League redan idag. Vi sänder alla C more, Viasat 4K (Ultra HD), Sportkanalen, Strive, PPV och mycket mer för endast 1499kr/år.

Utöver detta ingår även vårt breda filmbiblotek med filmer från massa olika länder. Självklart har det mesta i vårt utbud stöd för svenska undertexter också. Sport, Film, Underhållning och mycket mer för endast 1499kr/år. Endast hos IPTV Sverige. 

LIVE-CHAT: 12:00 - 22:00 Alla dagar i veckan, 365 dagar om året.
Hello. Add your message here.