FAQ

 

Kan jag se på flera enheter?

Ja det kan du. Du kan dock inte se på fler än en (1) enhet åt gången om du inte tecknar ett dubbel- eller trippel-abonnemang.

Är detta lagligt?

Denna fråga dyker ofta upp. Det är lite av en gråzon när det gäller IPTV. Det är olagligt att sälja kanalerna, dock är det inte olagligt för dig som kund att streama kanaler som avkodas i ett annat land.

Med andra ord är det olagligt att avkoda kanaler hemma. Det gör dock ingen av våra kunder eftersom att avkodningen sker utomlands i länder där det är lagligt. Därifrån streamas sedan detta vidare till oss i Sverige.

Hur har ni så många kanaler?

Vi streamer våra kanler från det stora leverantörerna runt om i världen. På detta sätt blir det ca 10x billigare för slutkunden. Med andra ord hade de stora TV-bolagen kunnat sänka sina kostnader med ca 6-7x och ändå gjort en bra vinst. 

Problemet är att de stora bolagen prioriter höga vinster över sina kunder.

EPG visar fel!

Det kan hända att EPGn visar fel ibland. Detta händer dock väldigt sällan, om EPGn visar fel beror det antingen på att du måste starta om din enhet, ladda om kanalerna eller uppdatera din EPG. Du uppdaterar din EPG i inställningar i appen du använder.

Felmeddelande (Stream error, No data found/0 Channels found)

Detta felmeddelande visas i appen GSE Smart IPTV när appen inte får kontakt med våra servrar. I ca 90% av fallen beror det på din box eller din internet anslutning. Detta problem avhjälps i 9 av 10 fall genom att dra ut elsladden till din box och sedan stoppa in den igen. Om problemet inte löser sig skall du genomföra ett funktionstest. Här hittar du funktionstestet.

Varför får jag inte testa gratis flera gånger?

Vi har periodvis väldigt mycket att göra. Vår support är nästan alltid belastad med frågor/funderingar från kunder. Vi vill prioritera våra befintliga kunder. När man som potentiell kund vill testa våra kanaler hjälper vi gärna till. Vi gör detta kostnadsfritt och vi ger även personen i fråga möjlighet att kostnadsfritt få tillgång till vårt utbud. Detta gör vi givetvis, men bara en gång.

Varför måste jag betala fär att testa längre?

Som vi tidigare nämnt så har vi periodvis mycket att göra. Vi vill ge alla en möjlighet att testa vår underbara tjänst. Precis som med allt annat i livet är inget gratis. Det må vara kostnadsfritt att testa vår tjänst en liten stund men efter det kostar vår tjänst pengar. Vill man som potentiell kund inte betala den låga summan för att testa kanalerna ytterliggare så anser vi inte denne som en seriös kund. I och att man sparar tusentals kronor via oss så är det mycket märkligt om man inte är beredd att betala en låg summa för denna möjlighet.

Varför finns inga undertexter?

Vi satsar alltid på att kunna erbjuda det bästa. Vi jagar konstant efter nytt utbud. Ibland så går det inte att få alla kanaler med undertext. Därför har inte alla kanaler undertext. Man kan inte heller lägga till det själv än så länge.

Varför hackar mina kanaler?

Om kanalerna hackar beror det i över 9 av 10 fall på ditt internet. I övriga fall kan felet ligga hos oss. Genomför funktionstestet. Om kanalerna funkar utmärkt när du genomför funktionstestet ligger felet i din uttrustning hemma.

Varför har jag ingen programguide (EPG)?

När du testar våra kanaler i 1-24h så skickar vi ofta en förkorttad länk. Med denna länk försvinner tyvärr EPG funktionen. Det blir dock mycket enklare att skriva in länken. Om du fått den vanliga länken men EPG inte fungerar så bör du uppdatera EPG i appen du ser kanalerna i. Om detta inte fungerar bör du kontakta supporten.